Perkhidmatan sewaan jangka masa pendek (harian, mingguan dan bulanan) bagi perkakasan persidangan video. Kadar sewaan yang tersedia adalah secara harian, mingguan dan bulanan.

Bintara Solutions Sdn Bhd (BINTARA) menyediakan perkhidmatan sewaan jangka masa pendek bagi perkakasan persidangan video bagi mengadakan persidangan, mesyuarat dan acara secara atas talian. BINTARA merupakan penyedia perkhidmatan persidangan video di Malaysia yang menjadi pilihan pelbagai agensi kerajaan dan swasta dengan menawarkan alternatif bagi sesiapa yang hanya ingin menggunakan Sistem Persidangan Video dalam tempoh yang singkat tanpa perlu memiliki perkakasan persidangan video.

Hubungi kami segera untuk kami membantu anda menjimatkan masa dan kos bagi menguruskan perniagaan anda dengan menggunakan perkhidmatan sewa Sistem Persidangan Video kami.

Senarai perkakasan dan pakej persidangan video:

  • Logitech Rally System
  • Logitech Rally Plus
  • Logitech GROUP
  • Logitech GROUP dengan Expansion Mics
  • Jabra PanaCast Bundle dengan Speak 710 MS dan Table Stand

Sistem persidangan video yang kami tawarkan diiktiraf oleh Microsoft Teams dan boleh digunakan dengan pelbagai perisian persidangan video seperti Zoom, Cisco Webex, GoToMeeting, BlueJeans, Google Meet dan lain-lain.

Klik di sini atau hubungi 03-4266 3311 untuk berhubung dengan perunding persidangan video BINTARA untuk membuat tempahan bagi sebarang acara atau mesyuarat.